Over Henk Berendsen


Henk Berendsen is een ervaren leiderschaps- en organisatiecoach die al meer dan 25 jaar organisaties begeleidt door veranderprocessen. Met zijn achtergrond in bedrijfskunde, organisatiewetenschappen en gedragsmanagement binnen organisaties, heeft hij talloze bedrijven geholpen om niet alleen te groeien, maar ook hun winstgevendheid te vergroten door hogere productiviteit. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor het soepel laten verlopen van fusies en weet hij als geen ander hoe je een cultuurverandering binnen een bedrijf succesvol doorvoert.

Zijn uitgebreide ervaring met zowel "corporates" als kleinere ondernemingen maakt hem een veelzijdige en betrouwbare sparringpartner voor elke directie of managementteam.

Geboren in het levendige Rotterdam en tegenwoordig woonachtig in het rustige Waalre, weet hij als vader van vier kinderen hoe belangrijk balans is. Hij combineert zijn passie voor verandermanagement met een liefde voor reizen en goede wijn en weet net als bij organisaties altijd de juiste blend te vinden.

Zijn stijl is direct, positief confronterend en inspirerend met een goed gevoel voor mensen. Hij is gericht op het creëren van (verander)energie. Mensen bewegen en uitdagen nieuw gedrag te ontwikkelen. Dit is wat Henk drijft!