versterken van het geleerde

Zorg dat het geleerde in trainingen beklijft

versterk wat is geleerd

Een blijvende impact van trainingen

Besef dat 75% van het geleerde in trainingen na een maand is vergeten als er geen periodieke versterking plaatsvindt. Om trainingen echt impact te laten hebben, moet daarom een proces van leren, oefenen en versterken van het geleerde over een langere periode gevolgd worden. 

Weten wat je moet doen is iets anders dan het ook echt doen. Executie van het geleerde in de praktijk wordt geïnitieerd door coaching en versterking van de vaardigheden, door deze in korte tijd meerdere malen te herhalen. Een beproefde manier om vaardigheden te laten beklijven en gedrag blijvend te veranderen. 

herhaal en oefen

Nieuwe kennis en vaardigheden versterken

De methoden die worden toegepast om ervoor te zorgen dat kennis en vaardigheden in het werkgedrag van medewerkers wordt ingebed, worden voor uw organisatie op maat gemaakt.

Coaching

Coaching is een van de belangrijkste onderdelen om kennis en vaardigheden te adopteren. Teams en individuen worden regelmatig gecoacht om te helpen bij de ontwikkeling van doelen, actieplannen, kennis en vaardigheden, zodat ze de goede dingen doen om hun doelen te halen.

Doorlopende workshops

Met workshops duiken we dieper in specifieke onderwerpen van trainingen. Er wordt geoefend met echte situaties, leren meer geavanceerde technieken en versterken de eerder opgedane kennis.

Microlearning

We hebben een diversiteit aan online modules voor verdieping en herhaling. Het materiaal wordt op maat gemaakt voor uw organisatie en kan in onze online academy voor managers worden opgenomen.

Periodieke e-mails

Met e-mails houden we deelnemers betrokken door het geven we informatie, tips, extra uitleg en opdrachten als huiswerk. Daarmee vergroten we de kennis die weer gebruikt kan worden tijdens coaching.

Virtuele trainingen

Webinars en online bijeenkomsten bedoeld voor de deelnemers om vragen te stellen, hulp te krijgen bij echte situaties en het leren van geavanceerde technieken. Deze sessies zijn altijd gebouwd rondom specifieke onderwerpen om vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

The 90 day challenge

In 90 dagen een boost geven aan accountability, gedragsverandering en het aanpassen van ingesleten gewoonten. Onmisbaar voor quick wins op de korte termijn en het inslijten van nieuwe vaardigheden en gedrag, zodat resultaten structureel verbeteren.

de noodzaak

Wat gebeurt er als nieuwe kennis niet versterkt wordt?

60%
Na 20 minuten

Na 20 minuten kan ons brein 60% van de nieuwe kennis reproduceren.

30%
Na 24 uur

Na 24 uur kan ons brein nog 30% van de nieuwe kennis reproduceren.

25%
Na 1 maand

Na 1 maand kan ons brein minder dan 25% van de nieuwe kennis reproduceren.

kennismaken

Laat u verder informeren in een prettig (online) kennismakingsgesprek

Vul het formulier in en we nemen contact met u op om samen de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Uw Voornaam
Uw Achternaam
Uw zakelijke e-mailadres
Uw zakelijke telefoonnummer
Geef een korte uitleg over uw vraag (optie)
0 of 350